“Jeg mødte Jesus” – et foredrag med Charlotte Rørth 2018-09-14T10:49:43+00:00

   Foredrag med journalist og forfatter Charlotte Rørth

“Jeg mødte Jesus”

Mandag d. 8. oktober kl. 19.00-21.00 i Osted Frikirke, Hovedvejen 219, Osted.

Pris: 100 kr.

Billetter kan købes fra kl. 18.30 i døren eller online hos Billetto (+ gebyr). Køb billetter her.

Foredraget tager særligt afsæt i bogen ”Jeg mødte Jesus”, der handler om Charlotte selv. Hun var hverken et religiøst eller spirituelt søgende menneske, da Jesus bogstaveligt talt viste sig for hende og talte til hende i et sakristi i byen Úbeda i Spanien. Oplevelsen var et mentalt og fysisk lynnedslag, der tvang Charlotte til at tage sit moderne rationelle liv op til overvejelse, og som hun derefter skrev bogen omkring.
I sit personlige og tankevækkende foredrag agerer Charlotte Rørth værtinde for tabunedbrydende debatter, hvilket også er formålet med Charlottes bøger. I sin første bog ”Jeg mødte Jesus” og i den næste bog ”Vi mødte Jesus – og hvad kommer det andre ved” fortæller Charlotte om sit og andres personlige møde med guddommelige begivenheder, der normalt ikke kan forklares ud fra vores logiske og rationelle sind.
Charlotte Rørth er journalist uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i1987. Hun har siden 2003 været journalist på Nordjyske Medier, hvor hun har skrevet interviews og baggrundsartikler om køn, kultur, samfundstendenser og tro.