Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ostedfrikirke.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ostedfrikirke.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ostedfrikirke.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Gudstjenester – Osted Frikirke
Gudstjenester 2020-10-08T17:50:50+00:00

Læs mere om hvordan vi konkret gør for at overholde retningslinjer og krav i denne tid: http://ostedfrikirke.dk/wp-content/uploads/2020/05/Osted-Frikirke-COVID-19-handlingsplan-for-genabning.pdf

Gudstjenester

Vi inviterer til gudstjeneste hver søndag kl. 10.30 (bortset fra i juli måned og enkelte andre søndage). Vi sigter hele tiden mod, at gudstjenesten bærer præg af vores 3 værdier, så de er relationære, respektfulde og relevante.

Hovedingredienserne i gudstjenesten er:

• meget sang og musik (i forskellige stilarter – alt efter vores aktuelle ressourcer)
  • prædiken (som regel af én af kirkens 2 præster eller andre fra kirken, men vi gør også brug af talere fra andre kirker)
  • med mulighed for at blive bedt for.

Der er altid café efter gudstjenesten med god mulighed for dialog og fællesskab. Det er en prioritet for os, at asylansøgere og nydanskere må have udbytte af vores gudstjeneste; derfor er der som regel tolkning til engelsk og farsi. Det er ligeledes en prioritet for os at have et godt tilbud til børn under gudstjenesten. For de mindste er der legerum, for de lidt større børnekirke, og for 10+ er der også et separat tilbud.

Klik på billedet for at se et forstørret program.