Børnekirke 2020-05-23T08:16:31+00:00

Læs mere om hvordan vi konkret gør for at overholde retningslinjer og krav i denne tid: http://ostedfrikirke.dk/wp-content/uploads/2020/05/Osted-Frikirke-COVID-19-handlingsplan-for-genabning.pdf

Børnekirke

For de yngste (0-3 år) er der et børnerum med legesager og puder. Her kan man sidde sammen med sin mor eller far, som kan følge med i gudstjenesten gennem en glasrude og en højttaler.

De fleste søndage er der børnekirke, hvor alle 3 – 13 årige kan være med. Børnekirken er fællesskab, sjov, leg og undervisning i børnehøjde.

Ind i mellem har vi børneprædikener som en del af gudstjenesten ligesom vi også af og til holder “familiegudstjeneste” – hvor børnene og voksne bliver inddraget – eller er med til at illustrere f.eks. en lignelse.