Teen 2020-05-23T08:18:33+00:00

DER ER STADIG IKKE TEEN-AFTNER.

Læs mere om hvordan vi konkret gør for at overholde retningslinjer og krav i denne tid: http://ostedfrikirke.dk/wp-content/uploads/2020/05/Osted-Frikirke-COVID-19-handlingsplan-for-genabning.pdf

Teen

Teen-aftnerne er for unge fra (13-18 år). Vi samles hver onsdag kl. 19.00-21.00 i kirken til sjove og udfordrende aktiviteter, relevant undervisning om liv og tro, og så skal vi også have det sjov og spise snacks en gang imellem.

Klik på billedet for at se et forstørret program.