Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ostedfrikirke.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ostedfrikirke.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ostedfrikirke.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Klynger – Osted Frikirke
Klynger 2020-08-29T21:02:26+00:00

Læs mere om hvordan vi konkret gør for at overholde retningslinjer og krav i denne tid: http://ostedfrikirke.dk/wp-content/uploads/2020/05/Osted-Frikirke-COVID-19-handlingsplan-for-genabning.pdf

På søndag er Klyngesøndag i Osted Frikirke. Sidste søndag i måneden giver vi plads til at gøde forskellige interesser og vinkler på fællesskabet i mindre grupper, der også giver mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Der er 4 klynger og du er velkommen – så vælg og mød frimodigt op (du kan læse neden for hvor og hvem du evt. skal melde dig til hos).
KLYNGESØNDAGE er sidste søndag i måneden. Det vil sige: 26. januar, 23. februar, 29. marts, 26. april og Pinsesøndag 31. maj.
Der vil løbende blive delt særlig info til de pågældende søndage.

BIBELUNDERVISNINGSKLYNGEN giver plads til at fordybe sig i Paulus’ liv og breve. Det er primært Gunni Bjørsted, der underviser, og det begynder kl. 10.30 i kirken på Hovedvejen 219, Osted. Du dukker bare op – tilmelding er ikke nødvendig. Du kan godt følge med selvom du ikke været med tidligere.
Næste gang: Søndag d. 30. august fortsætter vi “trosrejse med Paulus” i Apostlenes Gerninger fra Det nye Testamente. Det er Gunni Bjørsted, der står for undervisningen. Der er rig mulighed for at drøfte det vil høre og stille spørgsmål.

KLYNGE FOR SMÅBØRNSFAMILIER mødes hos Malene og Jakob kl. 9.30 – 12.30. Adresse: Lindenborgvej 143, 4000 Roskilde. Der er morgenbrød, kaffe, børneprogram og oplæg til de voksne. Det er for familier med mindre børn (som regel før skolealderen). Skriv til Anders på 61144584, hvis du vil være med denne klynge.

VANDREKLYNGEN mødes ved kirken på Hovedvejen 219. Distancen bliver på som regel en 7-8 km. I skal selv have vand og evt. varme drikke med. Påklædning efter vejret da vi er udendørs hele turen og man slutter ca. kl. 12. Kontaktperson: Jens Falk – tlf. 61264195
Detaljer vedr. næste gang: Søndag d. 30. august mødes vandre-klyngen på P-pladsen ved Osted Frikirke kl. 10.00, hvor vi sammen kører til skoven. Det er Michael Jensen, der stå for turen denne søndag. mødes ved kirken kl 10. Husk praktisk tøj og fodtøj, som passer til vejrforholdene.
KLYNGEN FOR TEENS OG DERES FAMILIER samles på det mere teen-venlige tidspunkt: kl. 12.30 til 15.30.  i private hjem. Vi begynder med sammenskudsfrokost og så bliver der lidt for både teens og forældre.
Næste gang: Samles ikke denne gang.