Klynger 2020-02-19T13:42:40+00:00
På søndag er Klyngesøndag i Osted Frikirke. Sidste søndag i måneden giver vi plads til at gøde forskellige interesser og vinkler på fællesskabet i mindre grupper, der også giver mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Der er 4 klynger og du er velkommen – så vælg og mød frimodigt op (du kan læse neden for hvor og hvem du evt. skal melde dig til hos).
KLYNGESØNDAGE er sidste søndag i måneden. Det vil sige: 26. januar, 23. februar, 29. marts, 26. april og Pinsesøndag 31. maj.
Der vil løbende blive delt særlig info til de pågældende søndage.

BIBELUNDERVISNINGSKLYNGEN giver plads til at fordybe sig i Paulus’ liv og breve. Det er primært Gunni Bjørsted, der underviser, og det begynder kl. 10.30 i kirken på Hovedvejen 219, Osted. Du dukker bare op – tilmelding er ikke nødvendig. Du kan godt følge med selvom du ikke været med tidligere.
Næste gang: Søndag d. 23. februar fortsætter vi “trosrejse med Paulus” og hvis du vil forberede dig så læs Ap.G. kap. 9-16.

KLYNGE FOR SMÅBØRNSFAMILIER mødes kl 10.00 på Hørmarken 6 i Borup til boller, kaffe, børneprogram og oplæg til de voksne. Det er for familier med mindre børn (som regel før skolealderen). Skriv til Anders på 61144584, hvis du vil være med denne klynge.
Næste gang: Søndag d. 23. februar fejrer vi Fastelavn.

VANDRERETRÆTE-KLYNGEN mødes ved kirken på Hovedvejen 219. Distancen bliver på som regel en 7-8 km. I skal selv have vand og evt. varme drikke med. Påklædning efter vejret da vi er udendørs hele turen og man slutter ca. kl. 12. Kontaktperson: Jens Falk – tlf. 61264195
Detaljer vedr. næste gang: Søndag d. 23. februar mødes vandre-klyngen på P-pladsen ved Osted Frikirke kl. 9.45, hvor vi sammen kører til P-pladsen: Heide Overdrev – Tjørnehusvej hvor vi starter Retrætevandringen kl. 10.00. Du kan også køre direkte til Tjørnehusvej til kl. 10.00.
Reflektioner på turen tager udgangspunkt i små andagter skrevet af Sarah Young.

KLYNGEN FOR TEENS OG DERES FAMILIER samles på det mere teen-venlige tidspunkt: kl. 12.30 til 15.30.  i private hjem. Vi begynder med sammenskudsfrokost og så bliver der lidt for både teens og forældre.
Næste gang: Søndag d. 23. februar mødes vi Hirsemarken 4, kl. 12.30-15.30. Sammenskudsfrokost mm. Kontakt Lisbeth Møller, hvis du/I gerne vil deltage: Tlf. 27 14 32 44