Der er gudstjenester igen, men begrænsning på hvor mange vi kan være i kirkesalen.
Læs mere om hvordan vi konkret gør for at overholde retningslinjer og krav i denne tid: https://ostedfrikirke.dk/wp-content/uploads/2020/05/Osted-Frikirke-COVID-19-handlingsplan-for-genabning.pdf

Vi genåbner stille og roligt vores aktiviteter i kirken – i første omgang gudstjenesterne. Teen og junior hører under anden lovgivning som forening og er derfor stadig lukket.

For at mindske risikoen for smittespredningen med coronavirus, så er overholder vi de generelle retningslinjer for samfundet og andre krav gældende for kirker og trossamfund fra myndighederne.

Du kan følge udviklingen og nyt fra Osted Frikirke ved at klikke her. Det er en side med info, link til aftenbøn hver aften og andre initiativer online.

Du kan som altid kontakte vores præster på både telefon og e-mail. Klik her for kontaktinfo.
Kontakt vores præster Gunni Bjørsted og Nana Green uanset om du har din faste gang i kirken eller i denne tid har et behov for en snak eller en at reflektere over livets spørgsmål med.

Gudstjenester

Vi inviterer til gudstjeneste hver søndag kl. 10.30 (bortset fra i juli måned og enkelte andre søndage). Vi sigter hele tiden mod, at gudstjenesten bærer præg af vores 3 værdier, så de er relationære, respektfulde og relevante.

Hovedingredienserne i gudstjenesten er:

  • meget sang og musik (i forskellige stilarter – alt efter vores aktuelle ressourcer)
  • prædiken (som regel af én af kirkens 2 præster eller andre fra kirken, men vi gør også brug af talere fra andre kirker)
  • med mulighed for at blive bedt for.

Der er altid café efter gudstjenesten med god mulighed for dialog og fællesskab. Det er en prioritet for os, at asylansøgere og nydanskere må have udbytte af vores gudstjeneste; derfor er der som regel tolkning til engelsk og farsi. Det er ligeledes en prioritet for os at have et godt tilbud til børn under gudstjenesten. For de mindste er der legerum, for de lidt større børnekirke, og for 10+ er der også et separat tilbud.

Klik på billedet for at se et forstørret program.