Der er gudstjenester igen, men begrænsning på hvor mange vi kan være i kirkesalen.
Læs mere om hvordan vi konkret gør for at overholde retningslinjer og krav i denne tid: https://ostedfrikirke.dk/wp-content/uploads/2020/05/Osted-Frikirke-COVID-19-handlingsplan-for-genabning.pdf

Vi genåbner stille og roligt vores aktiviteter i kirken – i første omgang gudstjenesterne. Teen og junior hører under anden lovgivning som forening og er derfor stadig lukket.

For at mindske risikoen for smittespredningen med coronavirus, så er overholder vi de generelle retningslinjer for samfundet og andre krav gældende for kirker og trossamfund fra myndighederne.

Du kan følge udviklingen og nyt fra Osted Frikirke ved at klikke her. Det er en side med info, link til aftenbøn hver aften og andre initiativer online.

Du kan som altid kontakte vores præster på både telefon og e-mail. Klik her for kontaktinfo.
Kontakt vores præster Gunni Bjørsted og Nana Green uanset om du har din faste gang i kirken eller i denne tid har et behov for en snak eller en at reflektere over livets spørgsmål med.

Børnekirke

For de yngste (0-3 år) er der et børnerum med legesager og puder. Her kan man sidde sammen med sin mor eller far, som kan følge med i gudstjenesten gennem en glasrude og en højttaler.

De fleste søndage er der børnekirke, hvor alle 3 – 13 årige kan være med. Børnekirken er fællesskab, sjov, leg og undervisning i børnehøjde.

Ind i mellem har vi børneprædikener som en del af gudstjenesten ligesom vi også af og til holder “familiegudstjeneste” – hvor børnene og voksne bliver inddraget – eller er med til at illustrere f.eks. en lignelse.