Ingen junioraftner i denne tid.

Læs mere om hvordan vi konkret gør for at overholde retningslinjer og krav i denne tid: https://ostedfrikirke.dk/wp-content/uploads/2020/05/Osted-Frikirke-COVID-19-handlingsplan-for-genabning.pdf

Juniorklub i Osted (1.-6. klasse)

Osteds juniorklub er for børn fra 1. til 6. klasse. Vi samles tirsdage i ulige uger kl. 18.30 – 20.00 i kirken.

I juniorklubben laver vi sjove lege og konkurrencer men der er også plads til hygge. Med udgangspunkt i Bibelen, bliver vi samme  lidt klogere på os selv, hinanden, værdier, hvordan man behandler hinanden, er gode venner, gør godt mod andre og alt det andet Bibelen kan inspirer os til at gøre i vores hverdag.

Den første lige tirsdag i måneden samles juniorbørnene og lederne til “spisejuior”, hvor vi spiser aftensmad sammen. Det foregår også i kirken.

Kontakt børne- og ungdomspræst Nana Green, hvis du har spørgsmål til juniorklubben.