Ingen junioraftner i denne tid.

Der er gudstjenester igen, men begrænsning på hvor mange vi kan være i kirkesalen.
Læs mere om hvordan vi konkret gør for at overholde retningslinjer og krav i denne tid: https://ostedfrikirke.dk/wp-content/uploads/2020/05/Osted-Frikirke-COVID-19-handlingsplan-for-genabning.pdf

Vi genåbner stille og roligt vores aktiviteter i kirken – i første omgang gudstjenesterne. Teen og junior hører under anden lovgivning som forening og er derfor stadig lukket.

For at mindske risikoen for smittespredningen med coronavirus, så er overholder vi de generelle retningslinjer for samfundet og andre krav gældende for kirker og trossamfund fra myndighederne.

Du kan følge udviklingen og nyt fra Osted Frikirke ved at klikke her. Det er en side med info, link til aftenbøn hver aften og andre initiativer online.

Du kan som altid kontakte vores præster på både telefon og e-mail. Klik her for kontaktinfo.
Kontakt vores præster Gunni Bjørsted og Nana Green uanset om du har din faste gang i kirken eller i denne tid har et behov for en snak eller en at reflektere over livets spørgsmål med.

Juniorklub i Osted (1.-6. klasse)

Osteds juniorklub er for børn fra 1. til 6. klasse. Vi samles tirsdage i ulige uger kl. 18.30 – 20.00 i kirken.

I juniorklubben laver vi sjove lege og konkurrencer men der er også plads til hygge. Med udgangspunkt i Bibelen, bliver vi samme  lidt klogere på os selv, hinanden, værdier, hvordan man behandler hinanden, er gode venner, gør godt mod andre og alt det andet Bibelen kan inspirer os til at gøre i vores hverdag.

Den første lige tirsdag i måneden samles juniorbørnene og lederne til “spisejuior”, hvor vi spiser aftensmad sammen. Det foregår også i kirken.

Kontakt børne- og ungdomspræst Nana Green, hvis du har spørgsmål til juniorklubben.

Program