Vi holder løbende øje med smittespredningen og lukker ned, når det skønnes nødvendigt ud fra et forsigtighedsprincip, men i skrivende åbner vi op i takt med restriktioner og anbefalinger hæves.

Status 21. april 2021:
* Der er gudstjeneste hver søndag kl. 10.30. Der er som regel børnekirke, hver anden gang kirke for 8+ og selvfølgelig for de voksne. Vi synger sammen og i takt med forsamlingsloftet giver mulighed for det, så byder vi på kirkekaffe.
* Teenklubben samles onsdag kl. 19-21. Jf. restriktioner fra Kulturministeriet, så må de være inde og her gælder en undtagelse fra det generelle forsamlingsloft. Husk mundbind.
* Der vil være børnekirke og hver 2. søndag kirke for skolebørn i alderne 8+.
* Kristendomsklassen samles hver onsdag kl. 17-18.30. De samles inden for de gældende regler og forsamlingsloftet.
* Udover kirkelige højtidligheder og foreningsliv så er øvrige aktiviteter i kirken underlagt det til enhver tid gældende forsamlingsloft.

Generelt:
For at mindske risikoen for smittespredningen med coronavirus, så er overholder vi de generelle retningslinjer for samfundet og andre krav gældende for kirker og trossamfund fra myndighederne.

Du kan følge udviklingen og nyt fra Osted Frikirke ved at klikke her. Det er en side med info, link til aftenbøn hver aften og andre initiativer online.

Du kan som altid kontakte vores præster på både telefon og e-mail. Klik her for kontaktinfo.
Kontakt vores præster Gunni Bjørsted og Nana Green uanset om du har din faste gang i kirken eller i denne tid har et behov for en snak eller en at reflektere over livets spørgsmål med.