Vi samles i Osted Frikirke, men passer på hinanden og overholder myndighedernes restriktioner.

Husk mundbind når du ankommer, når du går rundt og når du forlader kirken. Du må tage det af når du sidder, ligesom du ikke behøver at tage det på, hvis du kortvarigt rejser dig (ved f.eks. velsignelsen og lign.)

Bliv hjemme hvis du har symptomer, brug håndsprit og hold god håndhygiejne og afstand.

På søndag er Klyngesøndag i Osted Frikirke. Sidste søndag i måneden giver vi plads til at gøde forskellige interesser og vinkler på fællesskabet i mindre grupper, der også giver mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Der er som regel 3 klynger og du er velkommen – så vælg og mød frimodigt op (du kan læse neden for hvor og hvem du evt. skal melde dig til hos).
KLYNGESØNDAGE er sidste søndag i måneden. I 2020 er det sidste gang d. 29. november.
Der vil løbende blive delt særlig info til de pågældende søndage.
BIBELUNDERVISNINGSKLYNGEN giver plads til at fordybe sig i Paulus’ liv og breve. Det er primært Gunni Bjørsted, der underviser, og det begynder kl. 10.30 i kirken på Hovedvejen 219, Osted. Du dukker bare op – tilmelding er ikke nødvendig. Du kan godt følge med selvom du ikke været med tidligere.

Næste gang: 29. november kl. 10.30 i kirkesalen, hvor vi sammen vil læse Matt. 21, 1-16 og fordybe os i, hvilken slags konge, det er, der kommer og indvarsler en ny begyndelse – og hvilken måde, han er konge på. I den forbindelse skal vi synge en sang, jeg skrev for nogle måneder siden om denne konges ankomst.

KLYNGE FOR SMÅBØRNSFAMILIE

Næste gang: 29. november og mødes i kirkens kælder kl. 10.00. Skriv til Anders på 61144584, hvis du vil være med denne klynge.

VANDREKLYNGEN  er AFLYST denne gang.